Τα νέα μας

28o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η τελική φάση του 28ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, που διοργάνωσε σε διάφορα γήπεδα της Αθήνας ο Δικηγορικός Σύλλογος από τις 29/6 έως τις 07/07, με τον τελικό να διεξάγετε στο γήπεδο της Λεωφόρου. Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα του "Αριστοτέλη" του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

 

POSIDONIA SHIPSOCCER

Περίπου 250 στελέχη από 24 ναυτιλιακές εταιρίες ανέδειξαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο στον χλοοτάπητα του Σταδίου Καραϊσκάκη, στα πλαίσια του 3ου τουρνουά Posidonia Shipsoccer, που διοργανώθηκε από τα Posidonia Events και την Ναυτιλιακή Φιλαθλητική Ένωση.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 300 θεατές που απόλαυσαν μια γιορτή ποδοσφαίρου γεμάτη γκολ και θεαματικές ενέργειες. Μετά το τουρνουά ακολούθησε δεξίωση και βράβευση των νικητών του τουρνουά, καθώς και των νικητών του ετήσιου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος των ναυτιλιακών εταιριών με τρόπαια και μετάλλια της εταιρίας μας.

Δειτε φωτογραφιες...>

 

COMMERCIAL LEAGUE

 

Στις εγκαταστάσεις του DEREE COLLEGE έγιναν οι τελικοί αγώνες των κατηγοριών Α’ και Β’, την Κυριακή 27.05.12, και το τελευταίο παιχνίδι της Super League, την Τρίτη 29.05.12, καθώς και οι αντίστοιχες βραβεύσεις. Στους τρεις πρώτους νικητές της κάθε κατηγορίας της Αθλητικής Ένωσης Εργαζομένων Επιχειρήσεων & Οργανισμών (Α.Ε.Ε.Ε.Ο), γνωστής ως Commercial League, απονεμήθηκαν τρόπαια και μετάλλια της εταιρίας μας. Τέλος, έγιναν και ειδικές απονομές με αναμνηστικές πλακέτες σε διάφορα στελέχη ομάδων για το ήθος και τη συμμετοχή. 
Αναλυτική ενημέρωση στο http://www.comleague.gr.

Δειτε φωτογραφιες...>


Εκδήλωση "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ"

 

Η Commercial League  διοργάνωσε στο γήπεδο της Λεωφόρου φιλικό μεταξύ των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού και της Μεικτής Ομάδας της Commercial League. Στους παλαίμαχους απονεμηθήκαν πλακέτες και κύπελλα της εταιρίας μας.

Δειτε φωτογραφιες...>

 

 

 

 
.